Meddelande

Spara på vatten! Vattenåtgången är stor just nu i Vårgårda. Grundvattennivån är låg och för stort uttag kommer innebära att vi inte kan försörja kommunen på ett bra sätt. Det är varmt och torrt just nu, vi har efter förra årets torka redan låga nivåer vatten. Vi ber alla att använda vatten omsorgsfullt.

PDF
Senast publicerad: 2017-10-17
Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht

Från vänster: Tony Willner (oppositionråd), Bengt Hilmersson (kommunalråd), Lars Björkqvist (kommunchef), Östen Hallenbert (ordf. företagarna Vårgårda), Anders Rydsmo (ordf. LRF Vårgårda), Sven-Erik Bucht (landsbygdsminister) och Johanna Heleander (COI, näringslivssamordnare).

Landsbygdsminister besöker Vårgårda under sin pågående Sverigeresa

Idag, den 17 oktober besöker landsbygdsminister Sven-Erik Bucht Vårgårda och Herrljunga för att prata om regionen samt fördjupa sig i lokala landsbygdsförhållanden.

Arbetsplatsbesök hos Doggy AB i Vårgårda

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht inleder sitt besök med ett lunchmöte med lokala politiker, kommunchef, näringslivschefer, LRF och företagsföreningar på Herrljunga hotell för att prata om regionen.

– Jag är på en Sverigeresa och har hittills besökt cirka 70 av Sveriges 139 landsbygdskommuner, säger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht inledningsvis.

Efter lunchen fortsatte ministerbesöket till Gäsene mejerigård i Herrljunga och till Doggy AB i Vårgårda.

Doggy AB är den största hund- och kattmatsproducenten i Sverige och är baserat i Vårgårda sedan starten 1903, och har mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning.

Landsbygdsminister på Sverigeresa

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht besöker Västra Götaland under två dagar. Dag ett tillbringas i Herrljunga och Vårgårda medan dag två består av ett besök i Essunga och Grästorp. Sven-Erik Bucht har under året hunnit besöka alla Sveriges län och över 50 kommuner samt besöker Västra Götalands län för tredje gången i år.

Sven-Erik Bucht, landsbygdsminister

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht.

*Foto: Mats Bjurbom.

Minimera
Kontakta oss
Minimera
Mina favoriter

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Vårgårda kommun

Fakturor

Box 21 
447 21 Vårgårda

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 45

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons