Senast publicerad:
Bild på händer md texten "Vi behöver dig - kom och jobba hos oss"

Vi behöver dig nu, kom jobba hos oss

Har du erfarenhet inom vård och omsorgsarbete eller LSS - då behöver vi din hjälp!

Med anledning av en mycket ansträngd personalsituation i våra verksamheter behöver vi din hjälp. Just nu finns det behov av alla yrkesgrupper inom vård och omsorg samt LSS för att kunna hantera situationen.

Smittspridningen av coronaviruset gör att medarbetare som har förkylningssymtom måste stanna hemma från jobbet. Det gör att många är frånvarande. Vi ber därför om hjälp. Vill du jobba hos oss?

Vi är även intresserade av dig som kan hjälpa oss att utföra så kallade servicetjänster. Det skulle innebära en stor lättnad för vård- och omsorgspersonal som då kan ägna sig mer åt det vårdnära arbetet istället. Exempel på servicetjänster är social samvaro, hjälpa till vid matsituationer, servera, städa och tvätta.

Har du möjlighet att ställa upp, eller känner du någon som skulle kunna hjälpa till?
I första hand så söker vi dig som har någon form av vård- och omsorgsutbildning eller omsorgserfarenhet, men vi behöver även hjälp av dig som inte har tidigare erfarenhet.

Vi tar tacksamt emot din hjälp! Anmäl ditt intresse till oss!

Tack för att du ställer upp!

Är du intresserad?
Kontakta:
Anneli Lennstrand, rekryterare

e-post: anneli.lennstrand@vargarda.se

Söker du ett tillsvidarejobb?

Vi behöver dig, både nu och i framtiden. Hitta lediga tjänster på www.vargarda.se/jobb