PDF
Senast publicerad: 2019-09-16
Information om tillträde till sporthallen hösten 2019

Information om Sporthallens parkering och tillträde

Med glädje ser vi fram emot att den nya fina Lindbladskolan snart är klar. Byggnationen närmar sig sitt slut och tyvärr måste vi därför under en tid stänga av parkeringsplatsen mellan Lindbladskolan och Vårgårda Sporthall samt infarten till Sporthallen. Åtgärden är tillfällig, skolan är färdig i slutet på december då även den nya parkeringsplatsen är klar.

Vi kommer dock att kunna öppna infarten till sporthallen och eventuellt en del av parkeringen tidigare, infarten bör vara öppen igen vecka 42-43. Vi är medvetna om att detta gör det besvärligt med tillträde till hallen och med parkering av bilar och hoppas på er förståelse under denna begränsade tid.

Under tiden finns parkeringsmöjligheter på de två grusplaner som ligger i Parkgatans förlängning mot Kesberget. Gatuavdelningen arbetar nu med att maximera antalet platser på dessa grusplaner och göra tillträdet enkelt. Från dessa grusplaner kan man promenera över skogsdungen mellan scoutstugan och Lindbladskolan, där finns en liten stig. Man kan även gå längs byggstaketet från Parkgatan in till Sporthallen, vi kommer att sätta upp provisorisk belysning där.

På helger och kvällstid kan vi också hänvisa till parkeringen vid Björkhyddan, härifrån kan man ta gångvägen förbi Tennishallen till Sporthallen. Om man behöver ta sin bil hela vägen fram till Sporthallen på grund av funktionsnedsättning så är det under avstängningen tillåtet att köra på gångvägen från Fredrik Sundlers gata förbi Tennishallen fram till Sporthallen och parkera där. Observera dock att det är en gångväg och gångtrafikanter har företräde.

Räddningstjänsten är informerad och har varit på platsen och vet hur de ska ta sig till Sporthallen.

Minimera
Kontakta oss
Minimera
Mina favoriter

Inga favoriter

Vårgårda kommun

Telefonnummer
Växel: 0322 - 60 06 00

Stängd lunch 12.00-13.00

Öppettider
Måndag: 08.00-18.00
Tisdag-torsdag: 08:00-16:30
Fredag: 08:00–15:00
Dag före helgdag: 08:00–15:00

Organisationsnummer
212000-1454

Fakturaadress

Vårgårda kommun

Fakturor

Box 21 
447 21 Vårgårda

Besök oss

Besöksadress
Kungsgatan 45

Postadress 
44780 Vårgårda

E-post
kommunen@vargarda.se

Licensierad under creative commons

Licensierad under Creative Commons